stjerne-selbuhytta-orange

Små hytter. Smarte løsninger. 

Med våre små, kompakte hytter kan du realisere hyttedrømmen uten at det trenger å koste skjorta.  Dette er små, men fullverdige hytter hvor man har alt man trenger. De er tegnet for å slippe inn mest mulig lys fra flere sider – alle har stue, kjøkken, 1 til 2 soverom og en funksjonell hems. Det handler rett og slett om smarte og gjennomtenkte løsninger. Og du kan være trygg på at du fortsatt får Selbuhytta-kvaliteten vi er så kjent for.

Tenk stort. Bygg smått.

Utvalgte små hyttemodeller:

Veslefrikk XL:

Veslefrikk XL er den perfekte mellomtingen mellom kompakt design og romslig komfort. Med to koselige soverom, en praktisk hems, og et innbydende bad, tilbyr denne hytten all den plassen du trenger.

RÅBYGG PRIS FRA
Kr. 950.000,-
( eks. frakt )

Lavrans:

Lavrans kombinerer en tradisjonsrik laftekonstruksjon med moderne vindusløsninger. Hytta har et soverom, bad, badstu, stue og kjøkken, og i tillegg er det rom for flere soveplasser på hemsen.

RÅBYGG PRIS FRA
Kr. 1.250.000,-
( eks. frakt )

Lucie:

Lucie er en tradisjonell og funksjonell hytte i laft, med god takhøyde i oppholdsrommet, hvor man dras mot den flotte vindusfasaden. Bad og 2 soverom finner du i hovedetasjen, i tillegg en stor hems som kan benyttes til både soving og avslapning.

RÅBYGG PRIS FRA
Kr. 890.000,-
( eks. frakt )

Veslemøy:

Veslemøy er en koselig og meget plasseffektiv småhytte perfekt for en liten familie. Hytta inneholder to soverom, ett bad, samt stue og kjøkken og en praktisk hems for ekstra oppholds- og oppbevaringsplass.

RÅBYGG PRIS FRA
Kr. 850.000,-
( eks. frakt )

Ulike ferdigstillelsesgrader

Du kan få hytta di i 5 ulike ferdigstillelsesgrader; byggesett, montert råbygg, snekkerferdig bygg, elektrikerklar eller nøkkelferdig hytte. Finn ut mer om hva de ulike gradene betyr.