maximus-ext

Gjøre ferdig hytta selv

Vurderer du å bygge hytte, men har lyst til å gjøre en egeninnsats? Da kan du kjøpe det vi kaller ferdig montert råbygg. Det betyr at vi gjør ferdig hytta utvendig, så tar du over når veggene og taket er på plass. Alle våre hytter kan leveres som ferdig råbygg, men for å gi deg en pekepinn på hva det koster viser vi deg et priseksempel her.

 

Maximus er en stor, smart og moderne hytte med en stilren og koselig atmosfære hvor hele storfamilien kan samles. Hytta inneholder hele fire soverom, hems, utvendig bod, vaskerom, et romslig bad og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken.

Se plantegninger og les mer om hyttemodellen.

Ta kontakt for priseksempel på Maximus som ferdig montert råbygg

Moderne hytte med åpen stue og kjøkken-løsning og stor takhøyde med store vinduer helt opp til taket. Sort kjøkken lyst panel på vegger og tak. 3D Illustrasjon

Hva er inkludert i pakken montert råbygg?

Med montert råbygg er alt utvendig; veggene og taket på plass, men alt innvendig som isolasjon, gulv, panel og andre innvendige materialer er ikke en del av pakken.

Montert råbygg er perfekt for deg som ønsker å gjøre en god egeninnsats, men få de største elementene ferdig montert. Så kan du konsentrere deg om det som er inomhus i hytta. Kjøpe inn materialer selv og bestemme når du ønsker å leie inn elektriker, rørlegger og evt. snekkere for å gjøre ferdig hytta, helt i ditt eget tempo.

Last ned leveransebeskrivelse

Ulike ferdigstillelsesgrader

Du kan få hytta di i 5 ulike ferdigstillelsesgrader; byggesett, montert råbygg, elektrikerklar eller nøkkelferdig hytte. Finn ut mer om hva de ulike gradene betyr.