Hyttetomter

 Vi har et stort utvalg av hyttetomter i Trøndelag. Gjennom våre samarbeidspartnere i en rekke attraktive hytteområder gjør vi det enkelt å være hyttekjøper.  Du kan få både hytte og tomt gjennom oss og har du spørsmål, hjelper vi deg gjerne.

Fagerlia, Meråker

Solrike tomter med Ski in-Ski out til alpinsenteret og nærhet til et godt utbygdt nettverk av langrennsløyper i verdensklasse.

Tevellia, Meråker

Her skaper du ditt helt eget fristed på fjellet mot grensen til Sverige. Her finner du muligheter og opplevelser for hele familien.

Råtåa hyttefelt, Tydal

I vakkert fjellterreng finner du hyttefeltet, ca. 1,5 km i retning Nesjøen fra Stugudal. Området byr på gode turmuligheter sommer som vinter.

Kløftberget, Brekken

I grenselandet mellom Røros og Sverige, ligger denne perlen. Vi tør påstå at vi kan gi blåswix-garanti i skiløypene som går få meter fra hytteveggen.

Gammelvollåsen, Selbu

 Ligger ved Sørungen med fine løypetraseer på vinteren og gode turmuligheter hele året.  Det er også gode jakt og fiskemuligheter i området.

Prosjekter

Er du på jakt etter en fiks-ferdig fritidsbolig istedet for tomt? Da bør du ta en titt på de prosjektene som er i gang i Fagerlia i Meråker med ski-in til alpinbakken og nærhet til langrennsløyper i verdensklasse.