Hyttetomter

 Vi har et stort utvalg av hyttetomter i Trøndelag. Gjennom våre samarbeidspartnere i en rekke attraktive hytteområder gjør vi det enkelt å være hyttekjøper.  Du kan få både hytte og tomt gjennom oss og har du spørsmål, hjelper vi deg gjerne.

Fagerlia, Meråker

Solrike tomter med Ski in-Ski out til alpinsenteret og nærhet til et godt utbygdt nettverk av langrennsløyper i verdensklasse.

Tevellia, Meråker

Her skaper du ditt helt eget fristed på fjellet mot grensen til Sverige. Her finner du muligheter og opplevelser for hele familien.

Råtåa hyttefelt, Tydal

I vakkert fjellterreng finner du hyttefeltet, ca. 1,5 km i retning Nesjøen fra Stugudal. Området byr på gode turmuligheter sommer som vinter.

Kløftberget, Brekken

I grenselandet mellom Røros og Sverige, ligger denne perlen. Vi tør påstå at vi kan gi blåswix-garanti i skiløypene som går få meter fra hytteveggen.

Haukåtjern, Selbu

Bynære festetomter i variert turterreng. Haukåtjern hyttegrend ligger på grensen mellom Malvik og Selbustrand, ca. 45 minutters kjøring fra Trondheim.

Kulvikodden, Selbu

Utsiktstomter ved Selbusjøen. Med usjenert beliggenhet og svært gode solforhold, vil det være fristende å nyte helgene her ved Selbusjøens bredder.

Fossan hyttefelt, Tydal

Lett tilgjengelig hyttefelt i skogsterreng øst for Ås i Tydal. Området er et fint utgangspunkt for fotturer i Sylan, skiturer, bærplukking, jakt og fiske.

Gammelvollåsen, Selbu

Et ved Sørungen med fine løypetraseer på vinteren og gode turmuligheter hele året.  Det er også gode jakt og fiskemuligheter i området.

Prosjekter

Er du på jakt etter en fiks-ferdig fritidsbolig istedet for tomt? Da bør du ta en titt på de prosjektene som er i gang i Fagerlia i Meråker med ski-in til alpinbakken og nærhet til langrennsløyper i verdensklasse.