Kløftberget hyttefelt

 

Store hyttetomter på Rørosvidda. Her har du de mektige grensefjella, verdensarvbyen Røros, svenske snøscooterløyper og Vigelfjellas urørte natur rundt deg. 

I grenselandet og med kort avstand til både Røros og Sverige, ligger Kløftberget Hyttefelt i Brekken. Med hytte i Kløftberget har du kun tre mil til Bergstaden Røros med sitt blomstrende kultur- og handelsliv, og snur du nesen i andre retninga er det 35 km til Funäsdalen i Sverige med sine velutvikla alpinanlegg og skuterleder. Vinters tid tør vi påstå at vi kan gi blåswix-garanti i skiløypene som går få meter fra hytteveggen. Året rundt er det et eldorado for småviltjakt, fjellfiske og turer i skog og mark. Bare 1,5 km unna hytta ligger Aursunden med ei flott sandstrand og matvarebutikken er bare 800 m fra. Midt i alt dette er Kløftberget Hyttefelt, 44 store hyttetomter, plassert med utsikt over fjell og vann.

Tomtene har kommunalt vann og avløp, strøm og fibernett.

Les mer på kloftberget.no

Priseksempel: 
MAXIMUS HYTTE
Inkl. tomt i Kløftberget hyttefelt

fra 3.900.000,-

Maximus er en smart og moderne hytte med en stilren og koselig atmosfære. Hytten ønsker naturen inn med sine store majestetiske vinduer, og passer like godt ved fjorden som på fjellet. Her kan man samle storfamilien i helger og ferier, men samtidig ha rom til å trekke seg unna.

Prisen tar utgangspunkt i tomtene med den laveste tomteprisen.

Kart_wf-kløftberget-01

Beliggenhet

Tomtene ligger flott til kun 30 km fra Røros og 35 km fra svenskegrensa. Ca. 2,5 t kjøretid fra Trondheim.

Gjør hyttedrømmen til virkelighet med Selbuhytta.

Kontakt

Ansattbilde av Brit Mari. foto

Brit Mari Langseth

Tlf: 975 67 484
brit@selbuhytta.no