Hytteliv for alle

SMÅHYTTER FRA SELBUHYTTA

Småhytter

Med våre superfunksjonelle småhytter og bynære festetomter blir inngangsbilletten til hyttedrømmen mindre. Hytter på ca. 40 kvadratmeter, med to soverom, hems og ellers akkurat det du trenger - bad, kjøkken og stue. Tenk stort. Bygg smått.

Kontakt oss for pristilbud på Veslefrikk hytte inkl. tomt i Haukåtjern hyttefelt

veslefrikk-ext
Oversiktbilde av Haukåtjern Hyttefelt med nummerert tomter.Foto

Bynære hyttetomter

Haukåtjern hyttegrend ligger på grensen mellom Malvik og Selbustrand. Ca. 45 minutters kjøring både fra Trondheim og Stjørdal. Hyttene bygges i et idyllisk friluftsområde og et ideelt utgangspunkt for turer og friluftsliv, uansett årstid. Her har vi store festeområder på ca. 1 mål som gjør inngangsporten til hyttedrømmen rimeligere, og tomtene er selvfølgelig tilrettelagt med strøm, vann og avløp.

Vi har alltid tilgjengelige hyttetomter både i Selbu, Meråker og Tydal. Se flere tilgjengelige tomteområder her.

Små hytter. Smarte løsninger

Med våre kompakthytter kan du realisere hyttedrømmen uten at det trenger å koste skjorta. Dette er små, men fullverdige hytter hvor man har alt man trenger. De er tegnet for å slippe inn mest mulig lys fra flere sider - alle har stue, kjøkken, hems og et varierende antall soverom. Det handler rett og slett om smarte og gjennomtenkte løsninger. Og du kan være trygg på at du fortsatt får Selbuhytta-kvaliteten vi er så kjent for. Hyttene produseres i elementer i vår fabrikk i Selbu og ferdigstilles på din tomt.

Veslefrikk

En moderne og meget plasseffektiv småhytte perfekt for en liten familie. Den inneholder to soverom, ett bad, stue og kjøkken. Hems for ekstra oppholdsrom eller oppbevaring.

Veslemøy

Tradisjonell småhytte med åpen stue og kjøkkenløsning, hems samt store vinduer, gjør at den føles romslig til tross for den kompakte grunnflaten.