VÅRT FLEKSIBLE FRISTED

Solgte stugan i Sverige – bygde drømmehytte fra Selbuhytta!

Midt i Fagerlia står Mikkel med all sin prakt.
Med direkte tilgang til både skispor, toppturer og alpinbakken, har Vibeke og Morten Gjønnes har skapt sitt hytteparadis med Selbuhytta.

Paret fra Stjørdal solgte hytta si i Snasahögarna i Sverige da pandemien stoppet all ferdsel over landegrensa. Da slo de til med hyttetomt i Fagerlia. Og med tomta i boks, startet jakten på å finne drømmehytta.

Vi saumfarte vel det som var av hytteleverandører, og fant mange som kanskje kunne fungert for oss og storfamilien. Med våre tre voksne barn, kan det raskt bli mange hoder. Men vi hadde ganske store krav til plass, og likte ikke romløsningene i de hyttene vi fant. Før Mikkel hos Selbuhytta dukket opp, da gikk det slag i slag, forteller Vibeke.

Vibeke og Morten er veldig fornøyd med hytta si i Fagerlia, og bruker den så ofte de kan.
Vibeke og Morten er veldig fornøyd med hytta si i Fagerlia, og bruker den så ofte de kan.
Hytta er holdt i en mørk stil, med panel fra InnTre Kjeldstad i fargen grafitt på både vegger og tak.
Hytta ligger midt i ski-eldoradoet Fagerlia, med utsikt mot Fonnfjellet og fjellene rundt.
Her kan man våkne uthvilt, og glede seg til en ny dag i fjellet.

Paret forteller videre at Mikkel hadde alt det innholdet de ønsket seg; en moderne hytte på 2 plan, store vindusflater, eget vaskerom, badstue og totalt 4 soverom. I tillegg en ekstra stue som gjør det enkelt å samle store og små på hytta samtidig.

Paret er svært aktive, sommer som vinter. På sommerhalvåret er paret oppslukt av golf, og spiller så ofte de kan. Hytta blir nok brukt mest på vinteren, men vi skal få brukt den sommer og høst også. Vi kan spenne på oss skiene på hytta, enten om vi skal på slalåm eller langrenn. Vi kan også pakke sekken og starte toppturen herfra, vi kan rett og slett la bilen stå. Det er fantastisk! Forteller Vibeke videre.

Ikke redd for mørket?
Hehe, nei. Hytta vi hadde i Sverige var ei gammel hytte som vi pussa opp, og da gikk vi for den litt mørke stilen med sorte detaljer. Det var veldig oss, og selv Morten engasjerer seg i interiøret her. Han vet han ikke skal komme hjem med en hvit skotørker for eksempel, ler Vibeke. Hjemme i eneboligen vår på Stjørdal er alt hvitt, så da blir det ekstra lunt å koselig å komme seg på fjellet, vi er veldig fornøyde med hvordan hytta er blitt.

Hytta er holdt i en mørk stil, med panel fra InnTre Kjeldstad i fargen grafitt på både vegger og tak.
Stuen og kjøkkenet er adskilt, men henger likevel sammen. Det gjør det enkelt å kunne være mange på hytta samtidig.

Morten er også av den handy typen. Han har nemlig bygd en del av møblene i hytta selv. TV-benk, spisebord, sofabord og de plassbygde sengene er selvlagde. De fikk tak i samme beis som panelet, grafitt, og da fikk de den helheten de ønsket seg. Vi synes det er litt ekstra stas å sette vårt eget preg på deg, med selvbygde møbler.

Blir det hyttekontor her?
Når man har alle fasiliteter slik som i hytta vår, så er det enkelt å bruke hytta oftere også. Vi kjører gjerne opp torsdag og tar hyttekontor på fredag, om det lar seg gjøre. Morten reiser mye gjennom jobben i Equinor, men det er godt å ha muligheten til å jobbe fra fjellet også.

Kjøkken og spiseplass har god plass til å samle mange. Legg merke til spisebordet som Morten har bygget selv.
Kjøkken og spiseplass har god plass til å samle mange. Legg merke til spisebordet som Morten har bygget selv.

Byggeprosessen startet i 2021, og familien kunne overta hytta til jul 2022. Nå mangler bare en plassbygd garderobeløsning for at innsiden av hytta skal være 100%. Selbugarasjen har tegnet garasje som skal bygges i samme stil som hytta, og paret har store planer for uteområdet med bl.a. en mur og utekjøkken.

Vi må bare få skryte av prosessen vi har hatt med Selbuhytta. Og jeg kan ikke få rost håndverkerne nok, det kan knapt bli bedre enn dette. Vi vil varmt anbefale Selbuhytta til andre som skal bygge hytte! Avslutter Vibeke.

Kjøkken og spiseplass har god plass til å samle mange. Legg merke til spisebordet som Morten har bygget selv.
Kjøkken og spiseplass har god plass til å samle mange. Legg merke til spisebordet som Morten har bygget selv.

"Vi vil varmt anbefale Selbuhytta til andre som skal bygge hytte!"

-Vibeke og Morten Gjønnes

Vi i Selbuhytta gratulerer familien Gjønnes med ny hytte, og håper mange fine minner blir skapt her!

Drømmer du om hytte?

Vi leverer hytter i ulike ferdigstillingsgrader, her finner du all informasjon om de ulike gradene, og kan finne den løsningen som passer for deg.

Eller, er du usikker på hvilken type hytte du vil bygge?

Finn din hytte blant et utvalg av både tradisjonelle og moderne hytter!

Denne saken omhandler vår hyttemodell:

MIKKEL

mikkel-ext