Byggeklare hytter til salgs i Furukollen

Furukollen gir deg fritidsdrømmen i det unike området i Fagerlia i Meråker. Her har du uhindret utsikt mot det ikoniske Fonnfjellet, og ellers panorama mot fjellmassivene i Sverige og Tydal. Rett utenfor døra finner du alpinsenter og milevis med preparerte langrennsløyper.

Prisantydning kr 3.490.000,-

Nøkkelferdige hytter med muligheter for tilvalg og valg av tomt
4 solgte, kun 2 hytter igjen! Byggeprosessen er allerede i gang! Følg utviklingen her.


 En utsiktsperle med spennende utforming

Boligene er utformet med moderne arkitektur og komfort. Store vindusflater gir godt gjennomlys i boligen og inviterer den vakre utsikten og naturen inn i stua. Med mulighet for 3 soverom og en romslig utvendig sportsbod er dette ei hytte også for den aktive familien. Markterrasse og stor terrasse med delvis overbygg i andre etasje gir deg rom for å nyte dagen ute, godt skjermet for innsyn. Under terrassen finner du egen carport med direkte tilgang til sportsboden.


Nøkkelinformasjon

BYA: 97,2 m2 
Oppvarmet BRA: 93,6 m2 

Totalt BRA: 130,5 m2 
Terrasse: 45 + 9 m2*

Soverom: 2/3
Sportsbod: 7,1 m
2
Vei til hytta: Ja
Vann/avløp/strøm: Ja

BYA: 97,2 m2 
Oppvarmet BRA: 93,6 m2 


Totalt BRA: 130,5 m2 
Terrasse: 45 + 9 m2*


Soverom: 2/3
Sportsbod: 7,1 m
2

Vei til hytta: Ja
Vann/avløp/strøm: Ja

* Terrasse kan avvike litt i forhold til planlagt utforming grunnet variert terreng.
Området

Fagerlia og Meråker er naturskjønt og meget innholdsrikt for den som liker å være ute. Furukollen ligger sentralt i hyttefeltet og i umiddelbar nærhet til Meråker Alpinsenter, samt et godt utbygdt nettverk av langrennsløyper i verdensklasse. Skiene kan du spenne allerede på trappa. Meråker for øvrig kan by på opplevelser som Rypetoppen Adventure Park, 26 fjelltopper over 1000 meter, nasjonalpark og ellers mange tilbydere av opplevelser rundt om i bygda. Kun et par mil østover, på Svensk side, ligger Storlien.

I Fagerlia ligger alt til rette for en meningsfull og opplevelsesrik fritid.