Rotåa Hyttefelt

 

Området rundt hyttefeltet Rotåa i Stugudal i Tydal kommune gir en genuin følelse av å være på fjellet. Her har du naturen rett utenfor hyttedøra.

De 7 tomtene er plassert i et solrikt terreng, omgitt av spredt bjørk- og furuskog. På vinterstid er det brøytede veier frem til hver enkelt tomt, det er offentlig vann og avløp og strøm er lagt inn til tomtegrensen.

Uansett årstid byr området rundt på gode turmuligheterenten du ønsker å oppleve uberørt natur eller gå på oppmerkede stier.

Skiløypene går rett forbi hyttefeltet, og her finner du milevis med  oppkjørte spor, uansett om du går i retning Skardsfjella, Storvollvola eller Stugusjøen. Frister det med en skitur en sen ettermiddag så er det en meget godt preparert lysløype rett nedenfor hyttefeltet, og 10 km unna finner du alpinbakkene i Tydal ­skisenter.

Alle tomtene i feltet er nå solgt.

Tomtekart med nummererte tomter i Rotåa. Foto

Beliggenhet

Rotåa hyttefelt ligger ca. 1,5 km i retning Nesjøen og Nedalshytta fra Stugudal landhandel.
Vi har flere hyttemodeller å velge i, og vi hjelper gjerne med å tilpasse hytta etter dine ønsker og behov.

Gjør hyttedrømmen til virkelighet med Selbuhytta.

Tydal kommune

Tydal kommune, 7590 Tydal

Vis i større kart
Tydal kommune Tydal kommune, 7590 Tydal Vis i større kart
Veibeskrivelse
Hytteinspirasjon:
MAXIMUS HYTTE 
En smart og moderne hytte med en stilren og koselig atmosfære. Maximus ønsker naturen inn med sine store majestetiske vinduer. Hytta inneholder hele fire soverom, hems, utvendig bod, vaskerom, et romslig bad og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken. Her kan man samle storfamilien i helger og ferier, men samtidig ha rom til å trekke seg unna.

Kontakt

Ansattbilde av Brit Mari. foto

Brit Mari Langseth

Tlf: 975 67 484
brit@selbuhytta.no