ROTÅA
hyttefelt

Området rundt hyttefeltet Rotåa i Stugudal i Tydal kommune gir en genuin følelse av å være på fjellet. Her har du naturen rett utenfor hyttedøra.
De 7 tomtene er plassert i et solrikt terreng, omgitt av spredt bjørk- og furuskog. På vinterstid er det brøytede veier frem til hver enkelt tomt, det er offentlig vann og avløp og strøm er lagt inn til tomtegrensen. Uansett årstid byr området rundt på gode turmuligheter – enten du ønsker å oppleve uberørt natur eller gå på oppmerkede stier. Skiløypene går rett forbi hyttefeltet, og her finner du milevis med oppkjørte spor, uansett om du går i retning Skardsfjella, Storvollvola eller Stugusjøen. Frister det med en skitur en sen ettermiddag så er det en meget godt preparert lysløype rett nedenfor hyttefeltet, og 10 km unna finner du alpinbakkene i Tydal ­skisenter.

Rotåa hyttefelt ligger ca. 1,5 km i retning Nesjøen og Nedalshytta fra Stugudal landhandel. Vi har flere hyttemodeller å velge i, og vi hjelper gjerne med å tilpasse hytta etter dine ønsker og behov.Priseksempel:
LIDULF HYTTE 
inkl. tomt i Rotåa hyttefelt
Fra kr. 2.590.000,-*
*med uinnredet loft og ekskl. hvitevarer

KONTAKT:

Alf Ronny Rotvold
Tlf: 909 10 179
alf.ronny.rotvold@selbuhytta.no

Brit Mari Langseth
Tlf: 975 67 484
Brit@selbuhytta.no