Fasade av fire moderne hytter i to etasjer i snølandskapet. Illustrasjon

Realiser hyttedrømmen med egeninnsats i Furukollen
- kun én hytte igjen!

Furukollen fritid gir deg fritidsdrømmen i det unike området i Fagerlia i Meråker. Her har du uhindret utsikt mot det ikoniske Fonnfjellet, og ellers panorama mot fjellmassivene i Sverige og Tydal. Rett utenfor døra finner du alpinsenter og milevis med preparerte langrennsløyper.

Kun én hytte gjenstår i prosjektet, av totalt 6 hytter med ski-in-ski-out. Med egeninnsats kan du spare gode penger, og bygge ferdig drømmehytta i ditt eget tempo!

En utsiktsperle med spennende utforming

Hytta er utformet med moderne arkitektur og komfort. Store vindusflater gir godt gjennomlys i boligen og inviterer den vakre utsikten og naturen inn i stua. Med mulighet for 3 soverom og en romslig utvendig sportsbod er dette ei hytte også for den aktive familien. Markterrasse og stor terrasse med delvis overbygg i andre etasje gir deg rom for å nyte dagen ute, godt skjermet for innsyn. Under terrassen finner du egen carport med direkte tilgang til sportsboden.

Se plantegninger og les mer om prosjekt Furukollen.

Pris:
Furukollen som ferdig montert råbygg:
2.690.000,-
Ordinærpris nøkkelferdig 3.690.000,-

Oversiktbilde som viser hvor Furukollen hyttene ligger i hyttefeltet Fagerlia i Meråker

Hva er inkludert i hytta?

Hytta leveres som montert råbygg. Da er alt utvendig; veggene og taket på plass, men alt innvendig som isolasjon, gulv, panel og andre innvendige materialer er ikke inkludert.

 

Planløsning Furukollen

Kom gjerne på visning!

Hytta er snart klar til overlevering som råbygg, og vi vil gjerne ha deg på visning!