Fjellblikk Panorama

Vi bygger nye eksklusive fritidsboliger med panoramautsikt i vakre Fagerlia, Meråker. Fjellblikk Panorama er fritidsdrømmen i det eksklusive området på toppen av Fagerlia i Meråker. Her har du panoramautsikt mot det ikoniske Fonnfjellet, og ellers panorama mot fjellmassivene i Sverige og Tydal. Ski in - ski out både på alpint og langrenn. Hytta ligger midt i alpinteldoradoet og i tilknytning til milevis med preparerte langrennsløyper.

Priser fra kr 4.290.000,-

Nøkkelferdige hytter med muligheter for tilvalg og valg av tomt

Finn roen i storslåtte omgivelser

Hyttene er utformet med moderne arkitektur og komfort. Store vindusflater gir godt gjennomlys i hytta og inviterer den vakre utsikten og naturen inn. Med mulighet for 3 soverom og en romslig utvendig sportsbod er dette ei hytte også for den aktive familien. Markterrasse og stor terrasse i andre etasje gir deg rom for å nyte dagen ute, godt skjermet for innsyn. Under terrassen finner du egen carport med direkte tilgang til sportsboden.


Nøkkelinformasjon

BYA: 99,4 m2 
Oppvarmet BRA: 97,2 m2 
Totalt BRA: 139 m2 
Terrasse: fra 51,1 m2 – til 53,5 m2
Soverom: 3
Sportsbod: 7,1 m
2
Vei til hytta: Ja
Vann/avløp/strøm: JaOmrådet

Fagerlia og Meråker er naturskjønt og meget innholdsrikt for den som liker å være ute. Fjellblikk panorama ligger på toppen av hyttefeltet, i umiddelbar nærhet til Meråker Alpinsenter, samt et godt utbygdt nettverk av langrennsløyper i verdensklasse. Skiene kan du spenne allerede på trappa. Meråker for øvrig kan by på opplevelser som Rypetoppen Adventure Park, 26 fjelltopper over 1000 meter, nasjonalpark og ellers mange tilbydere av opplevelser rundt om i bygda. Kun et par mil østover, på Svensk side, ligger Storlien.

I Fagerlia ligger alt til rette for en meningsfull og opplevelsesrik fritid.