Stilling ledig

Stilling ledig

SELGER - HYTTEKONSULENT

På grunn av økt forespørsel etter våre hytter leter vi nå etter vår nye kollega! Vi tenker at du først og fremst er en selger, og har erfaring fra B2C-markedet og gjerne innenfor vårt fagfelt. Vi tror også du har jobbet med salg noen år og kan vise til gode salgsresultater, men at du nå er sulten på nye og spennende utfordringer i et ungt og utviklende miljø med masse erfaring på hytteproduksjon.

Vi selger både bindingsverkshytter og laftehytter, moderne og tradisjonelle. Små hytter, store hytter. Flermannshytter og turistforeningshytter. Vi dekker i all hovedsak Midt Norge, men av og til også utenfor det. Vi har avtaler på tomteområder og vi bygger også prosjekt som vi selger.

Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og effektivt og kan vise til erfaringer fra også dette. At man er fullt ut oppegående på dataverktøy og gjerne CRM-erfaring. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Hos oss vil du oppleve varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et godt faglig miljø. Kontorsted vil i utgangspunktet være i Selbu hvor stillingen vil inngå i konsernets godt etablerte salgsteam.

ER DU RETTE KANDIDATEN FOR OSS?

Ta gjerne kontakt med daglig leder Asbjørn Løksa på epost: 

Skriftlig søknad med CV og attester sendes på epost innen 18.09.2020.